“Amusante kippenlever” kopte het gerenommeerde magazine Sabato van De Tijd/L’Echo. Journalist Bert Voet komt regelmatig bij ons langs en was zo onder de indruk van onze kippenlever-amuse dat hij het gerecht opnam in The 100 Signature Dishes van Sabato. En daar zijn we ontzettend trots op!
Een signature dish typeert een chef. Na meerdere bezoeken aan Nonam zag Bert Voet dat onze chef Karel graag varieert met zijn kippenlever-amuse.
“We proefden een heerlijke harmonieuze wemeling van lever met rode biet, zure kers en cacao, maar er is ook een bereiding met walnoot en rode biet.”
Waarom kiest Karel steevast voor kippenlever als amuse? “Ik vind het zelf heerlijk, en het is een ingrediënt dat je niet vaak tegenkomt. Bovendien kun je er eindeloos mee variëren, zodat onze gasten telkens nieuwe smaken en variaties ontdekken.”
Benieuwd naar het volledige artikel?
Lees het online hier: https://www.tijd.be/sabato/food/amusante-kippenlever-nonam-gent/10569964.html