Sabato ‘The 100’ featuring signature dish van onze chef

Sabato selecteerde ons gerecht voor The 100 Signature Dishes.

“Amusante kippenlever” kopte het gerenommeerde magazine Sabato van De Tijd/L’Echo. Journalist Bert Voet komt regelmatig bij ons langs en was zo onder de indruk van onze kippenlever-amuse dat hij het gerecht opnam in The 100 Signature Dishes van Sabato. En daar zijn we ontzettend trots op!

Een signature dish typeert een chef. Na meerdere bezoeken aan Nonam zag Bert Voet dat onze chef Karel graag varieert met zijn kippenlever-amuse.

“We proefden een heerlijke harmonieuze wemeling van lever met rode biet, zure kers en cacao, maar er is ook een bereiding met walnoot en rode biet.”

Waarom kiest Karel steevast voor kippenlever als amuse? “Ik vind het zelf heerlijk, en het is een ingrediënt dat je niet vaak tegenkomt. Bovendien kun je er eindeloos mee variëren, zodat onze gasten telkens nieuwe smaken en variaties ontdekken.”

Kippenlever, walnoot, rode biet
Kippenlever, zure kers, cacao grué

Benieuwd naar het volledige artikel?


Lees het online hier: https://www.tijd.be/sabato/food/amusante-kippenlever-nonam-gent/10569964.html

Share the Post:

Don't call it a dream,
call it a plan, give us a call.

TELEFOON: 09 329 49 14

E-MAIL: RESTAURANT@NONAM.BE

ADRES: SLUIZEKENKAAI 1, 9000 GENT

FOLLOW OUR MAGIC NIGHT AND DAY

Don't worry,
we are minimalists.
we won't spam you.

© 2023 All rights reserved Nonam

Deze website gebruikt cookies om een optimale gebruikerservaring te garanderen op de website.