Altijd samen, nooit alleen
Mijn mama had vroeger een bed & breakfast, dus ik had al wat horeca-ervaring. Maar volgens mij is dat niet echt nodig, want je krijgt hier echt goede begeleiding. Een gezonde dosis stress op je eerste dag is normaal, maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon. Daar zorgen je collega’s wel voor. De sfeer en collegialiteit voelden voor mij meteen goed aan, wat werken bij Nonam extra aangenaam maakt.
Never a dull moment
Bij veel studentenjobs krijg je één specifieke taak, zoals achter de bar staan of runner zijn, die je eindeloos herhaalt. Dat wordt al snel saai. Bij Nonam is dat anders. Als student mag je veel verschillende dingen doen: werken in de bar, klanten begeleiden door het sharing-concept van de gastrobar, of meedraaien in het gastronomische restaurant waar je gerechten serveert en veel klantencontact hebt. Onlangs werkte ik drie volle dagen mee op de Patersholfeesten: het was intens 😊, maar het waren drie geweldige dagen.
Je groeit in de job
Als student werk je natuurlijk om wat bij te verdienen, maar ik doe het ook gewoon graag. Wat voor mij echt het verschil maakt, is de verantwoordelijkheid die je krijgt. Ik begon in de bar, maar inmiddels draai ik volledig mee met het team. Er is ook geen gevoel van hiërarchie tussen het vaste personeel en de studenten. Niemand kijkt op je neer. Het is echt een one-team-mentaliteit: we werken samen en samen zorgen we voor de beste ervaring voor onze gasten.
Met oog voor detail en kwaliteit
Ik kijk vaak mee achter de schermen en zie de passie waarmee de chefs hun gerechten bereiden. Alles gebeurt met veel respect en aandacht voor kwaliteit, en dat vind ik belangrijk. En niet onbelangrijk: de klanten genieten echt van het eten. Het is altijd leuk om die positieve feedback te krijgen en te delen met het team. En die versgebakken madeleintjes… fingerlicking, echt waar!
Meer dan een werkplek
Last but not least, Nonam is voor mij meer dan alleen een werkplek. Ik heb hier echt vrienden gemaakt met wie ik nu vaak optrek. Bij Nonam wordt er duidelijk geïnvesteerd in teamsfeer. Zo eten we om 18:00 uur samen met iedereen voordat we aan de slag gaan. Op zaterdagavond, nadat we alles hebben afgesloten, drinken we samen een glas of gaan we uit in Gent. Elk jaar is er ook een teambuilding waar ook studenten en flexi’s welkom zijn. Door samen iets te doen in een andere context worden collega’s echt vrienden.
Kom je ons team vervoegen?
Wil je net als Moira, aan de slag bij Nonam als student, Flexi of extra?
Neem dan vandaag nog contact op.