Meet the team • Talitha

In februari 24 bestaat Nonam 4 jaar. De helft van ons bestaan kunnen we rekenen op de goedlachse en hartelijke service van onze zaalverantwoordelijke Talitha. Nonam voor haar in 4 woorden? Thuisgevoel, zeilen, pastinaak en groei. Hoe je die aan elkaar knoopt, ontdek je in deze blog.

Waarom heb je 2 jaar geleden voor Nonam gekozen?

Na enkele ervaringen in de horeca was ik op zoek naar iets volledig anders. Ik wilde werken in een gastronomisch restaurant dat niet al te groot én niet te stijf was.

En dat is voor mij Nonam: kwaliteit, met een knipoog. Voor mij betekent dat een thuisgevoel waar ik mij iedere dag in mijn element voel.

Hoe is Nonam voor jou de laatste jaren geëvolueerd?

Persoonlijk wilde ik groeien in de job. Ik heb daar ook alle kansen toe gekregen. Met weinig ervaring in gastronomie ben ik nu zaalverantwoordelijke. Zalig dat ik de ondersteuning en het vertrouwen heb gekregen.

Als zaak is Nonam ook veel gegroeid. De afspraken zijn helder, de processen efficiënt en de communicatie duidelijk. Dat zorgt intern voor rust waardoor je de klant steeds beter kan bedienen.

Wat is je leukste ervaring?

Hmm…moeilijk om daar één moment op te kleven. Praten met de klanten, hen een fijn gevoel geven, … is wat voor mij de job boeiend maakt. Dus misschien is het wel net dat? Vaste klanten die bijna familie zijn geworden, geven mij energie. Onlangs zei een klant dat hij terugkomt voor de leuke bediening. Daarvoor doe je het toch?

Waarom zou een student of flexi bij ons moeten komen werken?

Omdat ik hen begeleid, tiens 😉. Je komt sowieso terecht in een leuk en internationaal team waar een casual sfeer hangt. Je wordt goed begeleid en na de service ben je ook meer dan welkom om samen met het team nog iets te drinken en na te praten. Je leert ook veel verschillende dingen: onthaal, bar, bediening in het restaurant, de gastrobar, … Zo ben je als student of flexi bij Nonam méér dan een hulpje. Je leert snel de knepen van het vak en je bouwt contact op met klanten.

Omdat we niet genoeg kunnen krijgen van Talitha, nog 3 buitensmijters om af te sluiten:

Favoriet gerecht? Pastinaakijs met witte chocolade. Onverwachts qua smaak, maar oh zo lekker!

Beste staff food? Mert zijn legendarische ovenschotels. En speciaal vegetarisch voor mij!

Leukste activiteit met het team? Onze zeiltrip staat voor eeuwig in mijn geheugen gegrift. En de instabiele magen van enkele collega’s helaas ook 😉.

Share the Post:

Don't call it a dream,
call it a plan, give us a call.

TELEFOON: 09 329 49 14

E-MAIL: RESTAURANT@NONAM.BE

ADRES: SLUIZEKENKAAI 1, 9000 GENT

FOLLOW OUR MAGIC NIGHT AND DAY

Don't worry,
we are minimalists.
we won't spam you.

Sluizekenkaai 1
9000 Gent
+3293294914
www.nonam.be
info@nonam.be

ontdek ook

© 2023 All rights reserved Nonam

HOW TO GET HERE

ADRES

SLUIZEKENKAAI 1
9000 GENT

PARKEREN

/ ONDERGRONDSE PARKING VRIJDAGMARKT (24/24) /
BUURT TEMPELHOF / VOLKSKLINIEK STRAATPARKEREN

MET DE TRAM

STATION GENT-SINT-PIETERS = TRAM 4 (HALTE SLUIZEKEN)

MET DE FIETS

ALTIJD EEN GOED IDEE!

OPENINGSUREN

RESTAURANT

WOENSDAG TOT EN MET ZATERDAG
LUNCH VANAF 12:00
DINNER VANAF 19:00 

gastrobar

WOENSDAG TOT EN MET ZATERDAG 

VANAF 18:30 

HOTEL

24/7 OPEN 

CHECK-IN VANAF 15:00 

DIEETWENSEN / ALLERGIEËN

We kunnen het volgende voor u aanpassen: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige andere ingrediënten.

Onze gerechten kunnen we helaas niet aanpassen aan andere wensen, zoals bijvoorbeeld een vegan menu. Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw specifieke wens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Opgelet: indien dieetwensen of allergieën vooraf niet worden meegedeeld, brengen wij een service kost van €12 p.p. in

Deze website gebruikt cookies om een optimale gebruikerservaring te garanderen op de website.